Probeer het nu: Capoeira Angola!

Nieuws

Probeer het nu: Capoeira Angola!

Capoeira - Zevenkamp

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging waarin muziek, dans, acrobatiek en zelfverdediging samenkomen? Maak kennis met Capoeira Angola, de Braziliaanse vechtkunst vol ritme, beweging en kracht!

Capoeira Angola is een dynamisch dans-vecht-spel, gebracht naar Brazilië door tot slaaf gemaakte Afrikanen. Twee spelers bewegen in de roda – een cirkel van zingende en klappende toeschouwers – op het ritme van traditionele instrumenten, zoals de berimbau.

De eerste stap voor een leerling is het beheersen van de ginga, de gedanste vechthouding die constant in beweging blijft. Vanuit de ginga ontstaan vloeiende aanvallen met de voeten en het hoofd, gecombineerd met ontwijkingen en acrobatische bewegingen. Elke actie is een samenspel van aanval, verdediging en creativiteit, waarbij techniek en improvisatie hand in hand gaan.

Maak nu kennis met deze bijzondere sport bij Grupo de Capoeira Angola Hollanda. We nodigen je van harte uit voor een gratis proefles. Of je nu op zoek bent naar een sportieve uitlaatklep, nieuwe vaardigheden wilt leren of gewoon nieuwsgierig bent naar de magie van capoeira angelo, iedereen is welkom!

Elke woensdag van 19:30 - 21:00 uur in Sportfondsen Zevenkampse Ring.
Geschikt voor kinderen, volwassenen, beginners en gevorderden.

Informatie & contact:

Bel: 06-21243671

https://capoeira-angola.nl/
https://www.facebook.com/gcaholanda
https://www.instagram.com/grupodecapoeiraangolaholanda/

Capoeira - Zevenkamp voorblad flyer

Capoeira - Zevenkamp achterblad flyer

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.