Paraview beurs 19 & 20 oktober!

Nieuws

Paraview beurs 19 & 20 oktober!

Paraview beurs 19 & 20 oktober!

Maak kennis met spiritualiteit, kom langs voor persoonlijke voorspellingen of vergaar informatie over interessante workshops tijdens de Paraview beurs op 19 en 20 oktober!

Altijd al willen weten wat de lijnen in jouw hand je kunnen vertellen over jouw werk of je relaties? Heb je vragen aan een paragnost, ben je benieuwd naar de voordelen van reiki of wil je meer weten over numerologie? Dan is de Paraview beurs iets waar jij bij wilt zijn!

Op de Paraview beurs valt er van alles te beleven. Zo kun je een persoonlijk consult doen, een aurafoto laten maken (met uitleg) en een groepslezing bijwonen. Ook kun je snuffelen tussen de cd's, sieraden en edelstenen totdat je er een vindt die bij jou past, genieten van een massage in een van de massagestoelen, een tarotkaartenlegger of klankhealer bezoeken en nog veel meer!

Voor ieder dus wat wils!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.