Internationale kattenshow!

Nieuws

Internationale kattenshow!

shutterstock_2278203835

Alle kattenliefhebbers opgelet! De volgende internationale kattenshow van de Nederlandse Vereniging van Kattenvrienden (NVvK) wordt op 27 oktober in Zevenkampse Ring gehouden.

Sportfondsen Zevenkampse Ring is op 27 oktober het decor voor de volgende internationale kattenshow van de Nederlandse Vereniging van Kattenvrienden (NVvK). Voor de ultieme kattenliefhebber is dit het evenement dat je niet wil missen. Of je nu fan bent van de normale huiskat en je rassenkennis wilt uitbreiden, razend enthousiast wordt van de majestueuze Maine Coon met snoezige piekhaartjes op zijn oren, dol bent op langharige kattensoorten of speciaal komt om je te laten betoveren door de ijsblauwe ogen van de Ragdoll; je kijkt je ogen uit.

Van 10:00 tot 17:00 uur ben je van harte welkom.

Wees gewaarschuwd: deze ondeugende en eigenzinnige diertjes pakken iedere bezoeker in. Hondenliefhebbers, maak je borst maar nat...de kat blijkt net zo leuk.

Kom je ook?

poster NVvK

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.